Frug I Com in beeld  
 
Fresh Thoughts  
Kennisdeling is kracht
Kennisdeling is kracht
Automatisering en het delen van data worden van steeds groter belang voor de AGF-keten. Steeds meer tendeert de markt naar gesloten ketens,  worden handelsbedrijven serviceproviders en gaat steeds meer relevante informatie verticaal door de ketens heen. Voor internationale retailers is het kennen van het product en de producent die het geteeld heeft van levensbelang geworden. Maar ook andersom: voor producenten is het noodzakelijk om steeds meer van de consument en zijn klanten te weten. Iedere zichzelf respecterende vers-keten is hierop gefocust.
Lees meer...
 
ICT nieuws radar  

Altijd op de hoogte van het laatste ICT nieuws! 

 
FIC in het nieuws  

Frug I Com is in verschillende media terug te vinden. Hier vindt u een greep uit de verschillende publicaties die zijn gedaan over/met medewerking van Frug I Com.

  1. eLab in beeld, Chain, nr. 3, mei 2014
  2. Big Data, Primeur, nr. 5-2014
  3. "Hoe digitaal ben jij", AGF Groothandelstalent, 1-2013
    Een publicatie over de technische ontwikkelingen voor de sector
  4. Fruchthandel Magazine, nr 8
  5. GLN uitrol voor Conference peren naar China
 
Laatste nieuws  

Internationale AGF wereld vertegenwoordigd in Rotterdam

6 continenten en 16 landen komen samen tijdens de 2nd Eu Fresh Info Forum en Round Table

De inschrijving voor het tweede EU Forum & Roundtables loopt voorspoedig.  Inmiddels kan het congres rekenen op ruim 200 deelnemers en sprekers. Met de participatie van deelnemers uit 16 landen, verdeeld over alle 6 continenten, is de hele internationale AGF wereld vertegenwoordigd. U kunt nog inschrijven tot vrijdagavond 27 november.  
Tuesday, November 24, 2015/Number of views (0)/Comments (0)/
Tags:

Drones, robots en Big Data op het tweede EU Forum & Roundtabels

De ontwikkeling van ICT gaat steeds sneller, ook in de AGF-sector. Internet is overal: elk apparaat heeft een IP-adres en software zit zowel op mobiele telefoons als op heftrucks. Tijdens het tweede EU Forum & Roundtabels laten vele sprekers zien wat dit betekent voor de ICT-verantwoordelijke binnen het bedrijf. 
Monday, November 16, 2015/Number of views (0)/Comments (0)/
Tags:

Impact op strategie van onderneming & keten

Op 1 en 2 december vindt in Nederland voor de 2e keer het door Frug I Com georganiseerde EU FRESH INFO Forum & Round tables plaats. Graag nodigen we u uit deel te nemen aan deze smeltkroes van strategie, innovatie, technologie & tuinbouw in internationaal perspectief. 
Monday, November 16, 2015/Number of views (0)/Comments (0)/
Tags:

Overzichten retailers, groothandelaren en distributiecentra die werken met GS1-standaarden

Retailers en groothandelaren maken gebruik van GS1-standaarden bij hun communicatie van  artikelgegevens en logistieke gegevens.
Op de website van GS1 is een overzicht gepubliceerd van retailers en hun distributiecentra waar goederen met het EDI-verzendbericht i.c.m. het GS1 label (SSCC) kunnen worden ingeboekt. Klik  hier voor het overzicht op de website van GS1.
Daarnaast heeft GS1 heeft een overzicht gemaakt van de retailers uit de levensmiddelen- en drogisterijsector voor wie u artikelgegevens via GS1 Data Source kunt publiceren. Kijk hier voor het overzicht.
Frug I Com helpt u graag bij de implementatie van GS1 standaarden in uw organisatie.
Monday, November 16, 2015/Number of views (0)/Comments (0)/
Tags:
RSS
 

The definitive programme for the EU Fresh info Forum & Round table has been announcend!

Click here to see the programme. 

        

 
Agenda  
No articles match criteria.
 
De Frug I Com Radar  

Op de Frug I Com Radar op Pinterest posten de Frug I Com Support Desk alles wat ze zien waarnemen in nieuwe ontwikkeling in ICT voor AGF en Food. Meld je aan voor de Pinterest ...