Frug I Com in beeld  
 
Fresh Thoughts  
Het Internet; de grote Gamechanger….
Het Internet; de grote Gamechanger….
Als er iets is wat ons leven, onze manier van communicatie met elkaar en onze manier van zakendoen heeft verandert dan is het wel het Internet. Het Internet is verworden tot een allesomvattend netwerk van communicatieapparatuur die continue met Het Net in verbinding staan. Dit betekent met iedereen en alles in de hele wereld  altijd in verbinding staan. Was enkele jaren geleden het internet vooral voor berichten sturen en informatie zoeken, nu is het dé plek waar mensen contact met elkaar zoeken, ervaringen uitwisselen en meningen verkondigen.  Lees meer...
 
ICT nieuws radar  

Altijd op de hoogte van het laatste ICT nieuws! 

 
FIC in het nieuws  

Frug I Com is in verschillende media terug te vinden. Hier vindt u een greep uit de verschillende publicaties die zijn gedaan over/met medewerking van Frug I Com.

  1. eLab in beeld, Chain, nr. 3, mei 2014
  2. Big Data, Primeur, nr. 5-2014
  3. "Hoe digitaal ben jij", AGF Groothandelstalent, 1-2013
    Een publicatie over de technische ontwikkelingen voor de sector
  4. Fruchthandel Magazine, nr 8
  5. GLN uitrol voor Conference peren naar China
 
Laatste nieuws  

Wereld van Agri & Geo-informatie ontmoet elkaar in Rotterdam

CAPIGI GeoAgri 2016 brengt alle experts en geïnteresseerden van de toepassing van ruimtelijke informatie in de landbouw bij elkaar. De conferentie biedt bezoekers een unieke kijk in de constant innoverende sector. De nieuwste trends, innovaties en problemen van de toepassing van ruimtelijke data in de landbouw komen aan het licht en worden besproken. De 3-daagse conferentie biedt onder andere keynote speakers, een drone live-demo excursie en een workshop.
Tuesday, May 17, 2016/Number of views (75)/Comments (0)/
Categories: Overig
Tags:

Community Meeting: PRODUCE2PICK2PACK

Op 31 mei a.s.vindt de voorjaars-Community Meeting van Tuinbouw Digitaal plaats in Wageningen. Tijdens deze meeting maakt u exclusief kennis met de werking van de Pick N Pack automatische verpakkingslijn.Exclusief, want deze demo-opstelling is slechts enkele dagen te bezichtigen. Deze sorteer- en verpakkingslijn is een mooi voorbeeld van een installatie die middels een geïntegreerde koppeling door een managementsysteem aangestuurd wordt.
Dit thema van automatische aansturing van sorteer- en verpakkingssystemen zal worden belicht vanuit bedrijfsleven en onderzoek.

Voor meer informatie, klik hier

 

Friday, May 13, 2016/Number of views (96)/Comments (0)/
Categories: Overig
Tags:

PicknPack demonstratiedagen

PicknPack geeft exclusief op 26 en 27 mei 2016 demonstratiedagen. Deze demonstratiedagen zijn gericht op de onderzoeksresultaten van een vier jaar durend EU programma, over - state of the art ontwikkelingen - van flexibele geautomatiseerde adaptieve verpakkingssystemen voor verse en verwerkte voedingsmiddelen.
De workshop wordt georganiseerd rond een werkende demonstratie productielijn, welke innovatieve aspecten van ontwikkelde technologie zal illustreren. Deze demonstratie zal worden ondersteund door een reeks van informatieve stands, die zich elk zal richten op specifieke aspecten.
Tuesday, May 3, 2016/Number of views (154)/Comments (0)/
Categories: HandelOverigRetail
Tags:

Uitstel migratie GS1 Data Source major release

Een groot aantal leveranciers en retailers is - zowel nationaal als internationaal - nog volop bezig met het uitvoeren van testen in het kader van de major release van de GDSN standaard waar GS1 Data Source gebruik van maakt. Daarom heeft de GS1 Data Excellence Board, waarin diverse internationale leveranciers, retailers en GDSN datapools vertegenwoordigd zijn, op 28 april jl. besloten om de start van de migratie uit te stellen tot 20 mei. 
Tuesday, May 3, 2016/Number of views (140)/Comments (0)/
Categories: Handel
Tags:
RSS
 

 

We would like to thank everybody for a succesfull event!

To get an impression from the event click here.

To view the presentations from the event click here.

Or view the pictures below! Click on the photo to see more photos! 

        

 
Search Tags 
 
De Frug I Com Radar  

Op de Frug I Com Radar op Pinterest posten de Frug I Com Support Desk alles wat ze zien waarnemen in nieuwe ontwikkeling in ICT voor AGF en Food. Meld je aan voor de Pinterest ...

 
Opkomende evenementen