Frug I Com in beeld  
 
Fresh Thoughts  
Het Internet; de grote Gamechanger….
Het Internet; de grote Gamechanger….
Als er iets is wat ons leven, onze manier van communicatie met elkaar en onze manier van zakendoen heeft verandert dan is het wel het Internet. Het Internet is verworden tot een allesomvattend netwerk van communicatieapparatuur die continue met Het Net in verbinding staan. Dit betekent met iedereen en alles in de hele wereld  altijd in verbinding staan. Was enkele jaren geleden het internet vooral voor berichten sturen en informatie zoeken, nu is het dé plek waar mensen contact met elkaar zoeken, ervaringen uitwisselen en meningen verkondigen.  Lees meer...
 
ICT nieuws radar  

Altijd op de hoogte van het laatste ICT nieuws! 

 
FIC in het nieuws  

Frug I Com is in verschillende media terug te vinden. Hier vindt u een greep uit de verschillende publicaties die zijn gedaan over/met medewerking van Frug I Com.

  1. eLab in beeld, Chain, nr. 3, mei 2014
  2. Big Data, Primeur, nr. 5-2014
  3. "Hoe digitaal ben jij", AGF Groothandelstalent, 1-2013
    Een publicatie over de technische ontwikkelingen voor de sector
  4. Fruchthandel Magazine, nr 8
  5. GLN uitrol voor Conference peren naar China
 
Laatste nieuws  
Game changers in Fresh Produce at the 3rd EU Fresh Info Forum

Game changers in Fresh Produce at the 3rd EU Fresh Info Forum

Zoetermeer, 27 October 2016 - Information (technology) is changing the game in Fresh Produce. Speakers at the 3rd EU Fresh Info Forum will show how this influences not only Food Security, Standards but also Uber for Pallets and Smart Return Logistics.

Impact of Information(Technology)

The world is rapidly changing. In each industry we see disruption, also in horticulture. Many technological changes are no longer linear, but exponential. Baby boomers turn into millennials, shops in pick up points and shopping baskets into meal boxes. Online retailing is growing rapidly and chains are becoming more transparent. Through social media, consumers pro-actively interfere with a product or service and affects the success.

With an increasing world population it will be a big challenge to provide sufficient, safe, healthy, affordable and sustainable produced food. Food security and food safety are important factors. Keynote speaker Steven Martina, CEO The Greenery, will discuss this challenge in “Impact of Information(Technology) on supply chain & customers in Fresh Produce”.

Friday, October 28, 2016/Number of views (4)/Comments (0)/
Categories: Overig
Tags:
3e EU Forum: Change of the Game in AGF

3e EU Forum: Change of the Game in AGF

De spelregels in de AGF-wereld veranderen door informatie (technologie). Daarom is Change of the Game het centrale thema van de 3e EU FRESH INFO Forum & Roundtables. Frug I Com organiseert voor de derde opeenvolgende keer dit toonaangevende evenement voor de AGF-wereld over informatiemanagement, informatiestandaardisatie en informatietechnologie. Het evenement zal op 30 november plaatsvinden op de SS Rotterdam.

Zoetermeer, 20 oktober 2016 – Informatietechnologie verandert de spelregels in alle vakgebieden. Nieuwe bedrijven en concepten ontstaan uit disruptieve technologische ontwikkelingen. Wie had ooit gedacht dat Uber de taxi wereld volledig op zijn kop zou zetten zonder ook maar één taxi te bezitten, of dat Airbnb het grootste hotel ter wereld zou worden zonder eigen hotelkamers? Nieuwe spelers, nieuw spel; maar wat is de impact hiervan op AGF? 

Tuesday, October 25, 2016/Number of views (47)/Comments (0)/
Categories: Overig
Tags:

Speciale sessie GS1 op 3e EU Forum: DatakwaliTijd 2.0: wat betekent dit voor u?

De kwaliteit van de productinformatie in GS1 Data Source (GS1 DAS) moet naar een hoger niveau. En dus ook voor AGF. Want als productinformatie niet klopt krijgt de (online) consument niet de juiste informatie en worden logistieke processen verstoord. Daarom is er nu daarom is er nu het nieuwe GS1 programma DatakwaliTijd 2.0. 

Wednesday, October 19, 2016/Number of views (86)/Comments (0)/
Categories: Overig
Tags:
Tuinbouwbedrijven met meer ICT-ondersteuning hebben hogere rentabiliteit

Tuinbouwbedrijven met meer ICT-ondersteuning hebben hogere rentabiliteit

Naarmate bedrijven in de Nederlandse tuinbouw groter zijn gebruiken ze meer ICT en halen ze een hoger economisch rendement. Toch maakt het gemiddelde glastuinbouwbedrijf in de praktijk nog maar beperkt gebruik van bedrijfsmanagementsystemen.  Tevens blijkt op veel bedrijven het management niet erg planmatig te zijn. Dit blijkt uit onderzoek dat Wageningen Economic Research heeft uitgevoerd in opdracht van Tuinbouw Digitaal.
Tuesday, October 11, 2016/Number of views (134)/Comments (0)/
Categories: Teelt
Tags:
RSS
 
Search Tags 
 
De Frug I Com Radar  

Op de Frug I Com Radar op Pinterest posten de Frug I Com Support Desk alles wat ze zien waarnemen in nieuwe ontwikkeling in ICT voor AGF en Food. Meld je aan voor de Pinterest ...