Frug I Com in beeld  
 
Fresh Thoughts  
Kennisdeling is kracht
Kennisdeling is kracht
Automatisering en het delen van data worden van steeds groter belang voor de AGF-keten. Steeds meer tendeert de markt naar gesloten ketens,  worden handelsbedrijven serviceproviders en gaat steeds meer relevante informatie verticaal door de ketens heen. Voor internationale retailers is het kennen van het product en de producent die het geteeld heeft van levensbelang geworden. Maar ook andersom: voor producenten is het noodzakelijk om steeds meer van de consument en zijn klanten te weten. Iedere zichzelf respecterende vers-keten is hierop gefocust.
Lees meer...
 
ICT nieuws radar  

Altijd op de hoogte van het laatste ICT nieuws! 

 
FIC in het nieuws  

Frug I Com is in verschillende media terug te vinden. Hier vindt u een greep uit de verschillende publicaties die zijn gedaan over/met medewerking van Frug I Com.

  1. eLab in beeld, Chain, nr. 3, mei 2014
  2. Big Data, Primeur, nr. 5-2014
  3. "Hoe digitaal ben jij", AGF Groothandelstalent, 1-2013
    Een publicatie over de technische ontwikkelingen voor de sector
  4. Fruchthandel Magazine, nr 8
  5. GLN uitrol voor Conference peren naar China
 
Laatste nieuws  

PicknPack demonstratiedagen

PicknPack geeft exclusief op 26 en 27 mei 2016 demonstratiedagen. Deze demonstratiedagen zijn gericht op de onderzoeksresultaten van een vier jaar durend EU programma, over - state of the art ontwikkelingen - van flexibele geautomatiseerde adaptieve verpakkingssystemen voor verse en verwerkte voedingsmiddelen.
De workshop wordt georganiseerd rond een werkende demonstratie productielijn, welke innovatieve aspecten van ontwikkelde technologie zal illustreren. Deze demonstratie zal worden ondersteund door een reeks van informatieve stands, die zich elk zal richten op specifieke aspecten.
Tuesday, May 3, 2016/Number of views (1)/Comments (0)/
Categories: HandelOverigRetail
Tags:

Uitstel migratie GS1 Data Source major release

Een groot aantal leveranciers en retailers is - zowel nationaal als internationaal - nog volop bezig met het uitvoeren van testen in het kader van de major release van de GDSN standaard waar GS1 Data Source gebruik van maakt. Daarom heeft de GS1 Data Excellence Board, waarin diverse internationale leveranciers, retailers en GDSN datapools vertegenwoordigd zijn, op 28 april jl. besloten om de start van de migratie uit te stellen tot 20 mei. 
Tuesday, May 3, 2016/Number of views (2)/Comments (0)/
Categories: Handel
Tags:

Gezocht: respondenten onderzoek Erasmus Universiteit

Onderzoek implementatie van IT in de Tuinbouw en Uitgangsmaterialen sector

Simone Spek:
Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan het onderzoek naar IT (Informatie Technologie) adoptie. Met dit onderzoek wens ik meer te weten te komen over de implementatie van IT in de Tuinbouw en Uitgangsmaterialen sector. De resultaten worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en het is mogelijk deze met u te delen. Als deelnemer aan dit onderzoek blijft u geheel anoniem. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. 


Om deel te nemen aan de vragenlijst klikt u op onderstaande link.

https://erasmusrim.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8w6CAiO9YXgDgSF

Monday, May 2, 2016/Number of views (6)/Comments (0)/
Categories: Overig
Tags:

Nieuwe Community Meeting

Produce2Pick2Pack

Op dinsdag 31 mei 2016 organiseert Tuinbouw Digitaal de voorjaars-Community Meeting.Het thema van deze meeting is Produce2Pick2Pack.  Zoals de titel al aangeeft draait het deze middag om de automatisering van de productie en de sortering en verpakking van tuinbouwproducten.  

Dus reserveer de middag van 31 mei alvast in uw agenda! Meer informatie omtrent inschrijving en programma volgt.

 

Tuesday, April 19, 2016/Number of views (85)/Comments (0)/
Categories: Overig
Tags:
RSS
 

 

We would like to thank everybody for a succesfull event!

To get an impression from the event click here.

To view the presentations from the event click here.

Or view the pictures below! Click on the photo to see more photos! 

        

 
Search Tags 
 
De Frug I Com Radar  

Op de Frug I Com Radar op Pinterest posten de Frug I Com Support Desk alles wat ze zien waarnemen in nieuwe ontwikkeling in ICT voor AGF en Food. Meld je aan voor de Pinterest ...

 
Opkomende evenementen