Solutions providers  

ICT ondersteunt teelt- en handelsbedrijven bij de introductie en het gebruik van informatieuitwisseling in de keten. Zonder producenten van software-toepassingen, leveranciers van hardware, zoals bijv. scanners en dienstverleners, komt het gebruik van informatie in de keten niet tot stand.

Solution Providers zijn actief op het vlak van:

  • Consultancy;
  • Software oa. ERP;
  • Hardware o.a. Scanners & Printers;
  • Service Providers voor berichtenafhandeling.

Solution Providers kunnen zich aansluiten bij Frug I Com middels ondertekening van een convenant waarin men het werken met de standaarden ondersteund.

 
Helpen  

Solution Providers zijn één van de belangrijkste partners bij het invoeren van digitale communicatie in uw keten en bedrijf. Immers ze hebben ervaring in de praktijk. Wel is het zo dat er meerdere oplossingen zijn en er geen ultieme weg is naar het doel.

 
Connected to ..  

De volgende Solution Providers hebben het convenant met Frug I Com ondertekend: 

AIM Nederland - DeurneLFA PRO IT - Rijnsburg

Axians Business Solutions b.v. - Zaltbommel
Bouwkracht - Bladel
Cegeka - Helmond
Descartes - InterCommIT - Amersfoort
Geelen data management advies
Generix Group Benelux – Merelbeke (B)
GreenlinQdata - Bleiswijk
Goldfish ICT Services bv - Waardenburg
IBS - Nieuwegein Unit4
LANSA - Amsterdam
Priva - De Lier
QC One - Barendrecht
Q-Ray - Wageningen
ReMarkAble communicatie B.V. - Deventer
Rozis B.V. - De Steeg
RPO Automatisering - Barendrecht
Schouw Informatisering B.V. - Etten-Leur
SRC System Integrators - Hoorn
Tradle
VAA ICT Consultancy - Rosmalen
Van Ruijven IT - Poeldijk


 

 

 
Tradle  


Tradle levert ERP software voor handelsbedrijven in AGF. Met de ERP applicatie AGF Options® biedt Tradle een totaaloplossing voor de ondersteuning van handelsbedrijven in het proces van inkoop, verkoop, facturering en kwaliteitsmanagement. Tradle is Frug I Com solution provider omdat Tradle erin gelooft dat optimale elektronische gegevensuitwisseling tussen de AGF schakels voor handelsbedrijven de basis is om optimaal te kunnen opereren in de keten. Correcte en volledige informatie is een licence to deliver. Daarbij is het cruciaal dat de keten elkaars (digitale) taal spreekt. Vanuit de rol van solution provider kan Tradle bedrijven ondersteunen in de digitale informatieketen. Kijk voor meer informatie over Tradle op www.tradle.nl.

  
Schouw informatisering  

Schouw Informatisering is een specialist in het verbeteren van bedrijfsprocessen en informatiestromen bij voedingsmiddelenbedrijven. Schouw biedt een bedrijfsbrede ERP - oplossing met Microsoft Dynamics® NAV als basis, zodat uw oplossing voldoet aan de nieuwste Microsoft technologie en flexibel aanpasbaar is in de toekomst en aan andere oplossingen. De professionals van Schouw hebben een passie voor middelgrote tot grote voedingsmiddelenbedrijven. Om deze organisaties nog efficiënter en effectiever te laten werken is SI Foodware® ontwikkeld, de standaard add-on voor voedingsmiddelenbedrijven dat is gecertificeerd met het kwaliteitskeurmerk: Certified for Microsoft Dynamics. Schouw heeft Nederlandse en Belgische vestigingen en resellers van SI Foodware in diverse Europese landen. Voor meer informatie zie: www.schouw.org.

 
RPO Automatisering BV  

RPO is marktleider in Nederland, op het gebied van AGF software ontwikkeling en verkoop. Wij denken, doen, dromen AGF en beschouwen onszelf als materiedeskundige specialisten. RPO heeft ruime ervaring in het zaken doen met bedrijven van verschillende aard, onze relaties zijn importeurs, exporteurs, groothandelaren of combinaties hiervan. Organisaties van groot tot klein, wij kennen hun werkwijzen en probleemgebieden en gaan daar uiterst adequaat en creatief mee om. Onze Freshng® software is geschikt voor iedere AGF onderneming die zijn bedrijfsprocessen wil stroomlijnen. Als enige op de markt bieden wij een geïntegreerde financiële module aan. Eén compleet pakket, één totaaloplossing, hoe efficiënt kunnen wij het u aanbieden?

Meer informatie:
Mailt u naar sales@rpo.nl of kijkt u op onze website http://www.rpo.nl.
U kunt ons telefonisch bereiken op 078-6810925.
  
Rozis

 

Rozis connecting business!
Rozis, EDI / XML-specialist, levert software & netwerkservices voor de geautomatiseerde uitwisseling van elektronische berichten tussen bedrijven, zoals orders, facturen en pakbonnen. Ook biedt Rozis met de SSCC-Pallet Manager een oplossing voor het nieuwe palletlabel dat medio 2008 verplicht gesteld is in de AGF-sector. Rozis is als Solution Provider aangesloten bij Frug I Com en GS1-Nederland.

Email: sales@rozis.nl
www.rozis.nl
 
QC One  QC One optimaliseert keurprocessen door gebruik te maken van tablets en een zeer gebruiksvriendelijke app. Het platform beheert al uw kwaliteitsgegevens, genereert professionele keurrapporten en distribueert deze naar de juiste personen. De mobiele app ondersteunt de QC professional tijdens het keurproces. Het stapsgewijs invoeren van gegevens zorgt voor volledige rapporten met alle benodigde keurgegevens en foto's. Analyseer seizoenen vergelijk telers en leveranciers met elkaar. QC One Analytics visualiseert op productniveau de prestaties van leveranciers. Alle gegevens worden weergegeven in heldere en zelf te wijzigen grafieken.

 Meer informatie vindt u op www.QCone.com, of stuur een mail naar sales@QCone.com. Bellen kan natuurlijk ook 085 - 877 20 47.

  
VAA ICT Consultancy  


Sinds 1988 is VAA ICT Consultancy gespecialiseerd in het implementeren en maken van informatiesystemen.

VAA is vooral bekend in de agro-industrie met als kernactiviteit het verzamelen van gegevens uit verschillende bronnen en deze via het web te ontsluiten. (Voorbeelden zijn EDI-Circle voor berichtuitwisseling tussen de agro-industrie en accountanskantoren, en Karkas-Analyse voor de monitoring van vleesvarkensbedrijven). In de visie van VAA is ICT vooral mensenwerk en een project staat of valt met een goede samenwerking en draagvlak bij de klant. Wij kunnen dit totale traject bij u begeleiden en in gang zetten. Dit aan de hand van strakke planningen en een standaardsystematiek.

www.vaa.com
 
Ook Solution Provider worden?  
Ja, wij willen ook Solution Provider worden!
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:*
Verstuur een kopie naar u zelf
Annuleren Versturen

 
Axians  

 

 

Axians levert met I-Fresh een totale softwareoplossing voor bedrijven in de AGF-sector op basis van Microsoft Dynamics NAV. 
Deze standaard ERP-oplosssing bevat alle functionaliteiten welke nodig zijn voor het ondersteunen van bedrijfsprocessen in de AGF-sector. Naast de standaard functionaliteiten voor de financiële administratie, inkoop- en verkoopprocessen en productieprocessen, zijn in I-Fresh functionaliteiten opgenomen welke kenmerkend zijn voor de AGF-sector. Hierbij valt onder meer te denken aan de registratie en verwerking van:
•         In- en verkoopcontracten 
•         Partijtracering 
•         Fustadministratie 
•         Verkoopadviesprijzen 
•         Eindafrekeningen

Binnen de I-Fresh oplossing zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het tonen van Management Informatie (BI), kunt u elektronisch of via het internet communiceren met uw klanten en leveranciers (EDI, Webshop, Sharepoint) en is er een krachtige toepassing voor barcodering beschikbaar.

Hogeweg 41
5301 LJ Zaltbommel
T +31 88 988 90 00
I www.axians.com 
E info.nl@axians.com

 
Auto IdentificatieNaast het Solution Providers programma werkt Frug I Com intensief samen met de internationale overkopelende organisatie op het gebied van Auto Identificatie, AIM Benelux. Immers Auto Identificatie (het automatisch herkennen/scannen van een label/krat/..) is een belangrijk issue bij het optimaliseren van keteninformatie.

www.aimbenelux.org

 
Geelen data management advies  Geelen Data Management Advies is gespecialiseerd in oplossingen voor de gegevensuitwisseling tussen partijen in de groente- en fruitketen. Het aantal gegevens dat vastgelegd moet worden om afnemers te informeren is de laatste jaren explosief gestegen. Deels vanwege nieuwe wetgeving maar ook vanuit een principe als de transparante keten wordt meer en meer van leveranciers verwacht. Het wordt niet eenvoudiger als de partijen hierin ook nog verschillende verwachtingen hebben. Goed georganiseerd datamanagement is de sleutel voor een succesvol en efficiënt gegevensuitwisseling tussen partners in de keten.

www.harrygeelen.nl

 
Groeinet  

De behoefte aan informatie in de voedsel keten neemt toe. Afzetorganisaties, klanten en retailers willen productdata sneller en breder beschikbaar. GreenlinQdata staat aan de bron van de registratie van productdata. De gebruikersvriendelijke en innovatieve online modules van GreenlinQdata registreren productdata van telers. Daarnaast kunnen telers met de online modules van GreenlinQdata hun audit voor Global GAP volledig online voorbereiden. Hiervoor heeft GreenlinQdata een volledig digitaal handboek ontwikkeld. In samenwerking met telersorganisaties, handelshuizen en retail werkt GreenlinQdata aan een optimale ontsluiting van de informatie van product en teler in de keten.

www.greenlinqdata.nl 

  

LANSA is een solution provider van GS1 Nederland & GS1 BelgiLux met uitgebreide ervaring in de AGF sector.  

Wij bieden een semi of volledig geïntegreerde oplossing voor artikelsynchronisatie aan. De belangrijkste voordelen zijn :
                - de koppelingen met uw huidige processen 
                - het ondersteunen in uw dagelijkse 
  werkzaamheden
                - het behouden van overzicht 
                - het verschaffen van inzicht. 
Artikelsynchronisatie is een verlengstuk van uw huidige artikelbeheerprocessen. 
Workflow processen nemen u bij de hand om op een eenvoudige en geïntegreerde manier de registratie, validatie, publicatie & synchronisatie te ondersteunen met zo min mogelijk inspanning. 
De continue veranderingen omtrent artikelsynchronisatie, wettelijke regelingen alsmede eisen en wensen van uw afnemers en leveranciers vereisen een flexibele en configureerbare omgeving. Samen met een gerichte aanpak leidt dit in de praktijk tot een korte implementatietijd. 
Artikelbeheerprocessen gaan verder dan synchronisatie. De toegevoegde waarde van kwalitatieve artikelgegevens kan in uw eigen organisatie en keten benut worden voor diverse toepassingen.
LANSA heeft zich aangesloten bij Frug I Com om samen te kunnen werken aan het verbeteren van de voedsel keten aansprakelijkheid.
Meer informatie is te vinden op:

www.lansa.com/gdsn  
Q-ray  

 Advies en ICT oplossingen voor Food, Feed & Flowers

Q-ray levert al meer dan 20 jaar maatoplossingen voor informatievraagstukken voor allerlei organisaties en bedrijven in food, feed & flowers. Met inzet van onze mensen en bewezen technologie denken we mee en maken we de beste toepassingen. Met daarbij ervaring in geautomatiseerd uitwisselen van data tussen organisaties. En behalve het maken van bedrijfszekere oplossingen leveren we ook een volledig pakket aan diensten waarmee informatiesystemen beheerd en ondersteund worden, vaak ook op afstand, waarbij in overeenstemming met de wensen van de klant de beschikbaarheid van de systemen gegarandeerd wordt.
Meer weten?
Mail  henk.aarts@q-ray.nl          
Bel 0317-471371                
Surf naar www.q-ray.nl

 
Unit4  


UNIT4 biedt een breed portfolio van softwareoplossingen voor verschillende markten, doelstellingen, technologieën en typen organisaties.

Met onze grondige kennis van diverse verticale markten en specifieke expertise op het gebied van onder andere ERP, (e-)HRM & Payroll en financieel management, helpen we onze klanten alert en bijtijds te reageren en effectief in te spelen op veranderingen.

www.unit4consist.nl

 
Generix Group Benelux  

Generix Group biedt het snel evoluerende Retail Ecosystem toonaangevende Collaborative Software Solutions om rendabel te opereren, effectief aan te passen, en duurzaam te groeien. Generix Group helpt retailers, logistieke dienstverleners en fabrikanten met het beheren, delen en het optimaliseren van hun informatiestromen. Generix Collaborative Business' portfolio is gebaseerd op een sterke business expertise en omvat Supply Chain en Cross-Channel management, en maakt uniek gebruik van onze EDI en Portal oplossingen. 

Als GS1 partner volgen wij de EDI standaarden en zijn we samen met onze partners sterk verankerd in de FOOD branche.
Voor meer informatie, bezoek www.generixgroup.com

 
Solutions Providers Meeting  

Frequent organiseert Frug I Com de zogenaamde Solution Providers Meeting. Hier ontmoeten de Solution Providers elkaar en delen zij ervaringen. Ook geeft Frug I Com een update van de ontwikkelingen in de keten. Afhankelijk van het thema van de meeting wordt er een bezoek gebracht aan een bedrijf in de keten of verzorgt GS1 presentaties over nieuwe ontwikkelingen. De Solution Providers meetings zijn alleen toegankelijk voor Solution Providers welke het convenant getekend hebben.

Solution Providers meetings 2016:

15 september 2016

 
"Connected to"  
De Solution Providers die aangesloten zijn bij Frug I Com, zijn herkenbaar aan het "Connected to" logo.

 
Van Ruijven IT  
 
Van Ruijven IT houdt zich in met meerdere activiteiten bezig. Ten eerste zetten we project- en servicemanagers in bij verschillende bedrijven om de processen en informatiestromen te optimaliseren. 
Daarnaast hebben we de web applicatie ‘Crops Online’ ontwikkeld waarmee teeltgegevens van telers overgezet kunnen worden naar de systemen van afnemers. Bijvoorbeeld de productie van groentezaden die op verschillende locaties geteeld worden en contractteelten tussen exporteurs en telers. Deze teeltinformatie van de telers kunnen met Crops Online automatisch overgezet worden in het ERP systeem van een veredelingsbedrijf dan wel AFG Exportbedrijf. 
 

 

 
AlfaPro IT  

ALFA PRO IT ontwikkelt totaaloplossingen voor de bloemen, planten en AGF-branche. Praktische én complete automatisering dus. Systemen die ervoor zorgen dat u de handen vrij heeft om uw werk te doen. Optimaal functioneel voor inkoop, (mobiele) verkoop en administratie. Maar ook voor alle eigentijdse vormen van e-commerce (app, webshop, virtuele markplaats). Alles vindt u onder één dak!

In de bloemen- en plantenbranche ligt onze oorsprong. Daar ontwikkelden we het modulair opgebouwde AlfaPro dat inmiddels ook zeer goede diensten bewijst in andere verssectoren (groenten en fruit, vis, vlees, zuivel). Kortom: daar waar dagelijkse snelheid geboden is en waar een absolute noodzaak tot efficiënt voorraadbeheer bestaat.

In de loop der jaren groeide ALFA PRO IT uit tot een middelgrote onderneming die actief is voor meer dan 750 opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. We inventariseren de problematiek, adviseren over de juiste oplossing en zorgen ervoor dat systemen en programma’s exact zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk van een onderneming. Klanten kunnen dag en nacht rekenen op service en ondersteuning.

www.alfapro.com 

 
Priva  

Priva creëert duurzame oplossingen voor de groeiende vraag naar schaarse hulpbronnen als energie en water door met zorg voor welzijn te streven naar optimaal rendement.
Priva is leidend in het ontwikkelen en produceren van technologie om op vernieuwende wijze omgevingscondities te besturen in de tuinbouw en gebouwde omgeving.

www.priva.nl
 
SRC System Integrators  

SRC is een service en solution provider en biedt B2B-connect EDI outsourcing voor B2B EDI integratie en SRC-PDM voor Product Information Management en datasynchronisatie. Het realiseren van verbetering van zakelijke processen tussen alle handelspartners in de keten staat centraal. De producten en diensten van SRC zijn alle via Cloud Computing toe te passen, op basis van een maandabonnement.

 
Ketenintegratie? Process as a Service!  


Met als doel bedrijven in de keten zo efficiënt mogelijk samen te laten werken heeft Descartes - InterCommIT een compleet pakket van diensten en services beschikbaar, van software integratie tot onderhoud. De achterliggende gedachte daarbij is een gecentraliseerde aanpak. Wij noemen dit Process as a Service.
 
Alle diensten worden centraal ontwikkeld en beheerd. Samen met de korte implementatietijd, de lage investeringen (Software as a Service) en de hoge mate van service realiseren we naast kostenbesparingen vooral een veel efficiënter en flexibel bedrijfsproces.
 
Als GS1 Solution Provider beantwoorden de diensten van Descartes - InterCommIT aan de eisen die GS1 stelt. Zo zijn zowel het EDI-Verzendbericht (SSCC) en GS1 label GS1-gecertificeerd. Bovendien is Descartes - InterCommIT 'Connected to Frug I Com'.
 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via
telefoon: 033 460 62 70
e-mail: sales@intercommit.nl
www.intercommit.nl
  
Goldfish ICT Services bv  

Goldfish ICT Services is een gespecialiseerd adviesbureau gericht op de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Wij werken op het grensvlak tussen procesverbetering en ICT-optimalisatie, met ICT als hulpmiddel en niet als doel.

www.goldfish-ict.com
 
Cegeka  

Cegeka levert kwalitatieve ICT-oplossingen die klanten helpen om hun businessdoelstellingen te realiseren. Dit doen we aan de hand van onder andere Microsoft oplossingen en technologie zoals ERP (Microsoft Dynamics AX), CRM en BI. We beschikken over specifieke oplossing voor de Food industrie en zijn dé Europese Microsoft partner voor voedingsbedrijven. www.cegeka.com

 
Bouwkracht  


Bouwkracht is een onafhankelijk adviesbureau, actief in de Fast Moving Consumer Goods markt en gespecialiseerd op gebied van het elektronisch zakendoen tussen bedrijven. De diensten van Bouwkracht zijn Consultancy, Projectmanagement, Training & coaching en onderscheiden zich van andere bedrijven door:

• Ruim 20 jaar ervaring opgebouwd binnen retail en industrie in de FMCG markt met name in Food en AGF
• Expert op gebied van GS1 standaarden en hun toepassing in bedrijfsprocessen:
o Barcodes en symbolen
o EDI en GS1 invoeringsconventies
o Datasychronisatie en GS1 Data Source
o Traceability
o Implementaties en valkuilen
• Onafhankelijk: niet gedreven door een bepaalde (software) oplossing
• Breed netwerk binnen retail & industrie, ICT dienstverleners en specialisten

Samen met uw organisatie kan Bouwkracht verbeteringen in uw ketenprocessen bedenken, definiëren en realiseren.