Uitnodiging  

Op 30 november 2010 gaat het Frug I Com Congres weer van start. Ook deze keer weer op een mooie locatie; The Greenery in Bleiswijk. Schrijf u snel in, want de inschrijvingen lopen al volop.

Klik hier om de uitnodiging te bekijken.

 
Programma  

Op 30 november 2010 vindt het Frug I Com Congres weer plaats. Deze keer bij The Greenery in Bleiswijk. Ook deze keer staat er weer veel op het programma en zijn er interessante sprekers. Zie hieronder voor het voorlopige programma.

14.00  Ontvangst

14.30 Opening
Harrij Schmeitz, Coordinator Frug I Com

14.45 Standaarden in Fresh Retail
Joost Sliepenbeek, CFO C1000

15.15 Resultaat in de praktijk
Kijkje in de AGF-praktijk onder leiding van Jan de Boer, algemeen directeur FresQ en voorzitter van de Business Council van Frug I Com

16.00 Ondernemen in de AGF-keten 2.0
Jeroen Boschma, inspirator
Wat betekent de komst van de Generatie Einstein voor traditionele ketens als de AGF? Wat betekent de komst van de Appie-applicatie op de Ipod voor marketing in AGF? Wat betekent MSN en Twitter voor het sales-proces in AGF? Wat betekent een Generatie Einstein medewerker voor u als manager van Generatie Gisteren?

16.30 Afsluiting
Tom den Hertog – Voorzitter Frug I Com

16.40 Netwerkborrel met stands van solution providers Frug I Com

 
Presentaties

Op 30 november 2010 heeft het Frug I Com congres weer plaatsgevonden. Ook dit jaar was het weer een groot succes met verschillende sprekers en invalshoeken. Lees hier het volledige verslag http://www.agf.nl/nieuwsbericht_detail.asp?id=65130.

De presentaties zijn beschikbaar.
Klik op de presentatie om deze te downloaden.
H. Schmeitz - Frug I Com
J. Sliepenbeek - C1000
H. Geelen - The Greenery

R. Jansen - Hispa
J. van Wensen - Best Fresh Group

 

 
Locatie

Ook deze keer heeft Frug I Com weer een mooie locatie voor het congres. Met medewerking van The Greenery Bleiswijk wordt hier een uitgebreide middag georganiseerd.

The Greenery
Klappolderweg 1-2
Bleiswijk