Dynamiek in agrologistiek  

Op maandag 23 november jl. vond in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam het Slotcongres van het Jaar van de Agrologistiek plaats. Het congres met als Thema Er zit DYNAMIEK in AGROLOGISTIEK. Dankzij een bijdrage van het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer & Visserij & het Platform Agro-Logistiek in de kosten, is het mogelijk geworden het Fresh Digi Plaza Praktijktheater naar het congres te halen. 

 
Live demonstraties  
Frug I Com heeft samen met haar partners AIM Nederland (samenwerking leveranciers van auto-id technologie) en GS1 Nederland het praktijktheater ingericht en twee workshops verzorgt. In de workshops met live demonstratie in het distributiecentrum bij de handel en de vers-winkel konden bezoekers zien hoe de Technologie van Vandaag bijdraagt aan de Vers-keten van Morgen.

Stellinglabeling, want iedere stelling is uniek.
 
Support Desk
Op de Agro-parade, waar een gezamenlijke informatiestand van Frug I Com, AIM Nederland en GS1 Nederland was, kregen bezoekers antwoord op alle vragen over toepassing van technologie- en informatie-standaards in de AGF-keten. Ook was de Frug I Com Support Desk geopend om vragen te beantwoorden over de recente ontwikkelingen rond gebruik van GLN-coderingen (Global Location Number = GS1 adres-code) in vers.
 
Voolop aandacht voor kwaliteit in de keten  


 

Met de temperatuurlogger kan men het temperatuurverloop van teler tot en met retail uitlezen.

Meermalig te gebruiken temperatuurlogger, duurzaam in gebruik.

  
Gebruik het actiemenu van de module om deze tekst te bewerken
 
Efficient gegevens uitwisselen  

Met de standaard palletlabel, efficient gegevens uitwisselen tussen de diverse schakels.